Samenwerking Leds Do It Now en Nico de Witt Plus - Beek-Ubbergen

 

Binnenkort hier informatie over www.Duurzaamnaarfestival.nl

Een 6 of 7 persoons Nissan ENV200 Evalia deelauto die men kan gebruiken om fossielvrij naar een festival of feest te rijden.
Dit is een stuk goedkoper en milieuvriendelijker als fossiele auto. Rijbereik 190 - 240kW 50kW.


Boek hier de 7 persoons 40kWh Evalia 11 festival auto in Beek-Ubbergen bij Nijmegen

Boek hier de 6 persoons 40kWh Evalia 1 Ecamper in Beek-Ubbergen bij Nijmegen 

Boek hier de 7 persoons 40kWh Evalia 3 in Utrecht


Op deze pagina ziet U de elektrische deelauto's (EV's) die LedsDoItNow vanaf 6-5-2021 te huur heeft in samenwerking met Nico de Witt Plus supermarkt in Beek-Ubbergen. Update 25-5-2021Een auto voor af en toe

Meestal redt U zich prima met de fiets, taxi, het OV of lopend. Maar soms is een auto toch handiger, bij een dag vol afspraken, heel vroeg of laat ergens heen, met kinderen en veel spullen op familiebezoek of vervoer van spullen. Dan is een deelauto ideaal. Men huurt hem makkelijk in de buurt, voor een korte rit of een langere tijd, en deelt hem met de eigen buurtgenoten. Misschien heeft U al vaker een auto gehuurd, of geleend van vrienden of buren. Een auto delen is niet veel anders. Doel van autodelen is ook dat er minder auto's stil staan dus wellicht is het een alternatief voor 2e auto of auto die nauwelijks gebruikt wordt , bv. dure leaseauto.
Omdat autodelen duurzaam is, is het ook opgenomen in overheidcampagne Iedereen doet wat  Wat maakt autodelen een duurzame keuze?

Vanaf mei 2021 biedt LedsDoItNow autodelen aan in samenwerking met Nico de Witt Plus supermarkt in Beek-Ubbergen. I.v.m. duurzaamheid en klimaatdoelen zijn deze 100% elektrisch. De deelauto's zullen voornamelijk staan bij de Plus supermarkt die centraal in het dorp ligt.

De 100% elektrische Nissan Leaf's / Evalia personenbusjes / Ecamper van LedsDoItNow zijn te reserveren via Snappcar met minimale betaling van een halve dag = max 4,5 uur.
De introductieprijzen liggen tussen de € 35 en € 45 per dag.
Indien men voor de eerste keer huurt, neem eerst contact op via de berichtenbox van Snappcar voor een kortingscode van € 5,-.

Snappcar is een deelautoplatform waarvoor men zich wel eerst moet aanmelden en er enkele checks plaatsvinden. Dit duurt ongeveer 15-30min.
Snelladen in NL en DLD is gaat prima zodat lange ritten goed mogelijk zijn. Instructies & Laadpas zijn in de auto. Stroomkosten worden achteraf berekend ( € 0,30-€ 0,70 per kWh waarmee men ongeveer 5-6 km rijdt).
De auto's zullen zoveel mogelijk volgeladen zijn maar dit kan door omstandigheden ook weleens niet zo zijn. Er zijn snelladers genoeg in de omgeving mocht dit een keer voorkomen.
De auto hoeft niet volgeladen terug gebracht te worden.
Voor mensen die overwegen een 100% elektrische auto aan te schaffen is het ook een mooie manier om eens uitgebreid kennis te maken met elektrisch rijden met advies van een EV-pionier die al 7,5 jaar 100% EV rijdt.
Het liefst willen we mensen die lid worden (delen in warme kring via Vereniging voor Gedeeld Autogebruik - d
it is ook goedkoper) en voor mensen die regelmatig een deelauto willen gebruiken willen we dit in co÷peratievorm doen in de toekomst met een reserveringsapp die de auto’s kan openen en sluiten. Als men hier belangstelling voor heeft, lees lager verder en geef U op voor meer info. 

De 1e deelauto gebruiker is een feit.
De promotie in de Rozet en De Gelderlander als mede de kaartjes die in de lentebloeiers doosjes gedaan zijn, hebben de eerst deelauto gebruiker opgeleverd die erg tevreden was. Hier zijn we heel erg blij mee en zegt het voort.


Hier haar review: Wieteke Zuure - Deelauto LedsDoItNow/Plus in Beek Ubbergen

Gisteren reed ik voor het eerst in de 100% elektrische deelauto van LedsDoItNow in Beek. Wat fantastisch dat dit initiatief er is! Eigenlijk zou ieder dorp zo'n auto moeten hebben, want soms is het openbaarvervoer (wat natuurlijk ook een goede en duurzame optie is) niet helemaal toereikend.
Door een steeds bewuster leven, o.a. door het ontwikkelen van de FairShares app, (zie artikel De Gelderlander red.)hebben wij er als gezin een halfjaar geleden voor gekozen om onze benzine auto te verkopen. We maakten al gebruik van de Greenwheels deelauto, maar die rijdt helaas op benzine. Nu we deze 100% elektrische auto's tot onze beschikking hebben kunnen we een keuze maken die nog minder uitstoot veroorzaakt.
Ik boekte de auto via Snappcar en de overdracht was prima. Mijn twee zoontjes (4 en 6 jaar) vonden het fantastisch om op het schermpje te zien hoe ver we nog konden rijden. Elke keer als we remden hoopte ze dat er weer wat km bij zou komen. En wat een ander gevoel krijg ik bij het rijden in een elektrische auto, geen schuld gevoel meer over de uitstoot die ik veroorzaak met de auto omdat deze geladen is via de zonnepanelen van LedsDoItNow en in toekomst met de 800 zonnepanelen van Nico de Witt als daar laders staan.1: Nissan Leaf Tekna 30kW 3-2016 rood uit BelgiŰ.
Deze 5 persoonsauto met leren bekleding, stoel & stuurverwarming, cruissecontrol is vrij ruim, ook de kofferbak. Rijbereik 120-170km, 50kW Chademo snellaadmogelijkheid: In 20-25 minuten tot 80%, 6,6kW laden aan 22kW laadpaal 45km/u, 3,7kW aan 3,7 tot 11kW laadpaal. 25km/u, Granny lader via normaal stopkontakt 2kW 15km/u
Meer info en reserveren via Snappcar  https://www.snappcar.nl/auto-huren/auto/nissan-leaf/b12959db-f141-4e59-83bf-8cb7377bfe34
Huur indien lid van Vereniging voor Gedeeld Autogebruik dit kost € 20 per jaar:
Belgiesche Leaf € 2,00 / uur + € 0,26 km, 100km vrij daarboven € 0,17/km bij maandabonnement € 10. (geldig voor alle auto's) Eigen risco € 300, borg € 100
stroomkosten worden achteraf berekend en gaan van borg af. Zonder maandabonnement huur iets duurder.
2: Nissan Leaf 2 Tekna propilot 40kW 12-2018 zwart uit Nederland
Deze moderne luxe 5 persoonsauto met leren bekleding, stoel & stuurverwarming, Propilot (zelfsturen), lane-assist, adaptive-cruissecontrol is zeer ruim, ook de kofferbak.
Rijbereik 200-250km, 50kW Chademo snellaadmogelijkheid, 6,6kW laden aan 22kW laadpaal 45km/u, 3,7kW aan 3,7 tot 11kW laadpaal. 25km/u, Granny lader via normaal stopkontakt 2kW 15km/u
Huur via https://www.snappcar.nl/auto-huren/auto/nissan-leaf/0c52e7c9-c72b-409c-bb49-c557d54f8e1e
Huur indien verzekerd via Ohra leenautoverzekering van € 6,35 per dag:
Zwarte Leaf € 2,10 / uur + € 0,30 km, 100km vrij daarboven € 0,19/km bij maandabonnement € 10 (geldig voor alle auto's). Eigen risco € 300, borg € 100.
stroomkosten worden achteraf berekend en gaan van borg af. Zonder maandabonnement huur iets duurder.In de auto's is een handout aanwezig met foto's hoe de auto bediend moet worden en welke apps men kan gebruiken om de (snel)laders te vinden.

LedsDoItNow heeft ook een Ecamper die te huur is


Het wagenpark


Deelauto in co÷peratievorm.
Omdat via Snappcar voor regelmatige gebruikers best prijzig kan zijn en ook voor ons niet de beste oplossing is, is LedsDoItNow aan het kijken of zij zich kan aansluiten bij Co÷peratieAuto.
De gebruikers gaan een duurzame contractrelatie met een bepaalde minimale tijd met elkaar aan. Het bijzondere van het Co÷peratieAuto-concept is dat er alleen voor een maandelijks kilometerpakket naar keuze wordt betaald en niet voor de tijd dat je rijdt. Alle deelnemers kunnen dan met hun account de auto’s reserveren, rijden heerlijk schoon en rustig en ontvangen automatisch uitgesplitst een factuur voor hun kilometerpakket. De auto wordt via de telefoon geopend en gesloten. Ik zou graag willen weten of hier belangstelling voor is in Beek en omgeving. Indien men hier meer over wil weten stuur even een mail naar advies apestaartje ledsdoitnow.nl met in de titel cooperatieauto.
 


Een stilstaande eigen auto kost al snel 250 euro per maand doordat verzekeringen doorlopen, onderhoud nodig is en de verkoopwaarde van jouw auto elke maand vermindert. Bekijk de kosten van jouw huidige auto op de website van ANWB en tel daar jouw eventuele parkeerkosten bij op. Bij ons zijn de vaste kosten voor onze auto’s al vanaf 85 euro per maand.  Dit is veel goedkoper dan een eigen auto! Wij willen namelijk zo veel mogelijk ruimte vrijmaken en zo min mogelijk energieverbruik. Wij gebruiken tweedehands elektrische auto’s voor in ons aanbod, want dit is beter voor het milieu (geen nieuwe auto nodig) en vergroot de zekerheid dat jij een auto kunt pakken zodra jij wil. Op dit moment hebben 3 auto's via het LedsDoItNow - Nico de Witt E-deelauto project maar LedsDoItNow heeft nog 2 andere Nissan EV's (24kWh Leaf en Evalia 24kWh) die eventueel ook ingezet kunnen worden. En als er meer mensen mee willen doen dan is het eventueel mogelijk om meer 2e hands EV's - Tesla S met levenslang gratis superchargen voor bv langere reizen / vakanties is ook mogelijk - aan te kopen en in te zetten als E-deelauto.
Met dit totaalaanbod van 5 auto's grijp je nooit mis!Pers
18 mei stonden wij in de Rozet op pagina 6
19 mei een artikel in De Gelderlander: Supermarkt Nico de Witt biedt nu ook deelauto's aan: geen auto hebben maar er wel af en toe een rijden 

Onze zwarte 40kWh Leaf wordt beroemd want deze is te zien in een reklame van Marktplaats
De opnamen waar ik bij was, duurden 3 uurOp naar minder km's met fossiele auto's en daar willen Leds Do It Now & Nico de Witt Plus supermarkt graag aan meewerken.
Rick van Viersen - Eigenaar LedsDoItNow - 06-44105530
mail: advies apestaartje ledsdoitnow.nl
Nico de Witt - Eigenaar Nico de Witt Plus 


Get free Counters ldin
 

test Get free Counters https://www.free-counters.org/
   

  Wil je nog meer EVtips gemaakt door LedsDoItNow , klik dan op plaatje.